Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Un bărbat a înviat din morţi la morgă şi a mers la propria înmormântare

in Articole

Un bărbat din Vladivostok a fost declarat mort de medici şi dus la morgă. Totuşi, petrecăreţul s-a trezit şi a plecat acasă, unde a a ajuns viu la propria înmormântare. Prin aceasta , bărbatul i-a băgat în sperieţi pe doctori, poliţişti, dar şi pe cei care s-au grăbit să-l petreacă pe ultimul drum.

974x468

Totul s-a întâmplat după ce bărbatul a leşinat în timp ce bea vodcă împreună cu prietenii. Amicii de pahar au chemat poliţiştii şi ambulanţa, iar doctorii l-au declarat mort şi l-au trimis la morgă.

Nu pentru mult timp însă pentru că bărbatul şi-a revenit printre cadavrele din încăperea întunecată.

„Morga era arhiplină. Unele cadavre au fost lăsate direct pe podea. Petrecăreţul şi-a dat seama cu greu unde se află. În beznă el a pus mâna pe un cadavru şi s-a aruncat cu zgomote asupra uşii încuiate. Strigătele şi bătăile în uşă l-au speriat pe omul de serviciu, care a chemat poliţiştii”, susţine anchetatorul Alexei Stoev.

„Oamenii legii au rămas muţi de uimire atunci când au deschis uşa. Asta pentru că au văzut cum de după uşa deschisă a dat năvală „mortul” pe care tot ei l-au adus acolo”, anunţă presa locală.

Bărbatul a fost luat la întrebări de poliţişti, iar după ce s-a încălzit a fost lăsat să plece acasă, unde prietenii pregăteau înmormântarea.

„Reacţia amicilor de pahar a fost previzibilă. Primul om care i-a deschis uşa a leşinat”, susţin martorii.

Ştirea face ocolul lumii la sfârşit de an. Totuşi, publicaţia locală, care a difuzat prima materialul, şi-a anunţat ulterior cititorii pe o reţea de socializare că întâmplarea este doar o invenţie a unui poliţist, care a vrut astfel să atragă atenţia tuturor cu îndemnunl de a evita consumul exagerat de alcool cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate