Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Un bărbat a murit după ce a fost torturat de polițiști. ATENȚIE! VIDEO CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL

in Evenimente/Extern/Stiri online

Un nou caz de abuz în serviciu iese la iveală, după ce a fost dat publicității un video în care ofițerii de poliție din districtul Coweta, Georgia, încearcă să aresteze un cetățean și pentru asta se folosește de arme cu electroșocuri.

Înainte de a fi prins, Chase Sherman avea un comportament agresiv, pe fondul consumului de marijuana sintetică și de asemeni, a încercat să sară din mașina poliție. Pentru a face suspectul să se liniștească, singura soluție găsită de polițiști a fost șocul electric repetat, chiar și după ce individul încătușat nu mai respira.

Familia a făcut plângere împotriva agenților de poliție, considerând că metodele aplicate în arestarea lui Chase Sherman sunt metode de tortură. În ciuda faptului că s-a deschis o anchetă, de către Procuratura din districtul Coweta, agenții de poliție în cauză nu au fost deocamdată sancționați sau suspendați din activitate.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate