Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Un bărbat s-a răzbunat pe toți vecinii. Asociația de locatari a instalat camere video și l-au văzut cum acționa noaptea

in Evenimente/Stiri online

Împotriva unui bărbat din Brașov au fost făcute mai multe plângeri la Poliție, pe motiv că acesta tăia roțile de la mașinile din parcarea blocului. Bărbatul acționa doar noaptea și fără un motiv aparent a decis să se răzbune astfel pe toți vecinii săi.bv
În fața grozăviei, asociația de locatari a decis să instaleze un sistem de supraveghere video. Astfel a fost prins bărbatul, vecinul la care nu se aștepta nimeni să facă un astfel de gest. Pus în fața dovezilor, inculpatul nu a motivat în niciun fel acțiunile sale, ba mai mult a început să amenințe.

Toți cei păgubiți, opt la număr, au depus la Poliție plângeri împotriva individului și de asemeni probele incriminatorii. Bărbatul riscă până la doi ani de închisoare pentru distrugere.

sursă foto:captură protv

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate