Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Un bărbat se preface că se poartă urât cu un bebeluş… Priviţi reacţia pisicii!

in Video

Se întâmplă uneori ca animalele de companie care cresc alături de copii să devină atât de ataşate de micuţi, încât nu pot concepe că acestora să li se întâmple ceva rău. Acest bărbat se preface că loveşte copilul însă nu rămâne „nepedepsit” pentru că pisica familiei vine în grabă să facă dreptate.

Copiii mici au locul lor în inima animalelor de companie pentru simplu fapt că acestea îi consideră cei mai buni prieteni de joacă şi nu numai. Bătăile cu palma în marginea balansoarului celui mic, pentru acest bărbat sunt doar o joacă, însă pentru felina familiei înseamnă un act evident de agresiune.

Când observă că gluma se îngroaşă, pisica vine în ajutorul micuţului şi îi îndepărtează pe cât posibil mâna tatălui de lângă copil. Cu cât bărbatul insistă mai mult în acţiunea lui, cu atât pisica îi prinde şi mai furioasă mâna până când ajunge chiar să îl muşte şi să îl zgârie.

În urma acestei întâmplări surprinsă pe camera video de soţia bărbatului, părinţii acestui micuţ pot fi siguri că bebeluşul lor are un prieten de nădejde care nu va lăsa pe nimeni să se apropie de el şi mai ales să îi facă vreun rău.

Pisica, asemeni unei mame protectoare, ştie că un copil nu trebuie lovit nici măcar cu o palmă, de aceea reacţia ei e perfect normală. E uimitor ce legătură strânsă se poate crea uneori între copii şi animăluţele care trăiesc în preajma lor!

Sursa: VideoSamorodki via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Video

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate