Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Un bătrân din Râșnov a fost împușcat de polițiști: ”Am cuțit, am furcă, nu mi-e frică de nimic”

in Evenimente/Stiri online

Situație dramatică în Râșnov, județul Brașov. Un bătrân de 65 de ani a fost împușcat de către polițiști în timpul unei altercații. Bărbatul se afla sub tratament psihiatric și era înarmat cu un cuțit și furci.

De mai multă vreme, bătrânul își teroriza des vecinii, amenințându-i cu arme albe și deseori era văzut umblând cu toporul pe stradă. De fiecare dată când erau chemate autoritățile, bărbatul era internat la psihiatrie și eliberat ulterior sub tratament. De această dată, bărbatul și-a găsit sfârșitul în mâinile unui polițist.

Umbla cu furca, umbla cu cuțitul pe stradă. Zicea „am cuțit, am furcă, nu mi-e frică de nimic.”, a povestit pentru ProTv, femeia care a chemat de Poliția. Agenții au încercat să îl potolească pe bătrân, care continua să amenințe și între timp s-a baricadat în podul casei sale având asupra sa două furci și un cuțit. „S-a chinuit cu el vreo 4 ore până l-a prins. Dar nu au putut, ca s-a baricadat prin pod pe acolo și a vrut să bage și în polițai furca, a și băgat furca, dar a avut noroc cu pieptarul ăla, cu apărătoarea aia.„, mărturisește un martor.

Amenințați la rândul lor, polițiștii s-au văzut nevoiți să tragă în bătrân rănindu-l grav. „Bărbatul a lovit cu furca un coleg de-al meu în zona pieptului, ca atare un alt polițist a intervenit și a executat un foc împușcându-l pe bărbat.„, a motivat Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov. Deși a fost transportat la spital și operat de urgență, atacatorul a murit la scurt timp.

În acest caz s-a deschis o anchetă, iar procurorii urmează să stabilească dacă polițistul a folosit arma de foc în legitimă apărare.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate