Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Un bătrânul a pornit un întreg scandal în autobuz, începând să lovească o femeie insarcinata peste față pentru ca nu i-a cedat locul

in Video

În mijloacele de transport în comun, de obicei, prioritate au persoanele în vârstă și femeile însărcinate. Dar ce se întâmplă când două dintre categoriile menționate mai sus concurează pentru un loc în autobuz? Nimic bun nu poate ieși din asta. Dovada este un caz recent, în care o femeie însărcinată a refuzat să-și cedeze locul unui bătrân.

Tânăra a avut mai mult noroc decât bărbatul în vârstă, și a găsit un loc liber înaintea lui. Nemulțumit, acesta s-a dus să o certe pe femeie că nu l-a lăsat jos, iar când a văzut că aceasta refuză să se ridice de pe scaun, a devenit violent. Potrivit click.ro, femeia din imagini este însărcinată în trei luni, iar bărbatul care a atacat-o are 70 de ani. Totul s-a întâmplat într-un autobuz din Kunming, China.

Privește imaginile revoltătoare

https://www.youtube.com/watch?v=xGvb3B2GCJY

Bătrânul a pornit un întreg scandal în autobuz, începând să o lovească pe femeie peste față. Doi alți bărbați au încercat să intervină pentru a-l împiedica pe bărbat să o mai lovească pe tânără, în timp ce alți pasageri s-au oferit să îi cedeze locurile lor.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Video

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate