Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Un condamnat cu suspendare este preşedinte interimar al PSD

in Evenimente/Politic

Liviu Dragnea este noul preşedinte interimar al PSD. Acesta a fost votat miercuri în cadrul şedinţei Comitetului executiv al partidului cu 65 de voturi, faţă de Rovana Plumb, care a obţinut doar 18. Asta în ciuda atitudinii din ultimele zile a unor colegi de partid care au susţinut că nu ar face onoare partidului un preşedinte interimar care este condamnat cu suspendare. Alte voci din PSD au mai susţinut şi faptul că Dragnea ar face jocurile opoziţiei şi ar fi un apropiat al preşedintelui Klauss Iohannis.

Imediat după vot, Liviu Dragnea a declarat că va veni cât mai repede posibil cu un plan de redresare a PSD, iar Rovana Plumb va rămâne în continuare la conducerea departamentelor cheie, ca şi preşedinte al Consiliului Naţional. Dragnea a ţinut să-şi declare susţinerea pentru continuarea lui Victor POnta ca premier, aşa cum vor face şi toţi membrii de partid.

Dragnea s-a declarat şi foarte onorat de susţinerea preşedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, arătând că Victor Ponta rămâne prietenul său şi că partidul va fi condus de o echipă care îl va sprijini ferm pe Ponta.

De altfel, şi Victor Ponta l-a amintit pe Ion Iliescu în discursul său de deschidere a evenimentului politic: „Din experienţa domnului preşedinte Iliescu, am învăţat că cel mai tare eşti iubit în ziua în care eşti ales şi în ziua în care pleci din funcţie. În perioada dintre cele două momente, nu-i la fel de simplu”, a completat Ponta, râzând.

Înaintea şedinţei Cex PSD şi a votului secret, a avut loc o întâlnire de taină între Victor Ponta, Liviu Dragnea şi Marian Oprişan, conform surselor citate de RomâniaTv. La discuţii ar fi participat şi Ecaterina Andronescu.

Înainte de şedinţa CEx, are loc o întâlnire între Victor Ponta, Liviu Dragnea şi Marian Oprişan, în biroul lui Valeriu Zgonea, informează România TV.

Victor Ponta a plecat de la şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD fără să fi votat, după ce a declarat că o susţine pe Rovana Plumb. Ponta a părăsit şedinţa, pe motiv că avea o întâlnire şi se va întoarce.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate