Un copil bătut CRUNT și pus să muşte clanţa uşii, în toaleta şcolii! Mesajul DISPERAT al părintelui!

in Articole

Un incident foarte grav a avut loc într-o şcoală din Sibiu. Un copil de 12 ani a fost bătut crunt, în toaleta şcolii, de către un individ care intrat în incinta unităţii fără autorizaţie.

Incidentul a fost reclamat de părintele unui coleg al elevului bătut, care spune că îi este teamă să-şi mai trimită copilul la şcoală, scrie RTV.NET.

capoil

Părintele care a făcut cunoscut incidentul spune că acesta a avut loc miercuri, 29 aprilie, în incinta Școlii Regina Maria din Sibiu.

Într-un mesaj prezentat de oradesibiu.ro, părintele povesteşte cum copilul a fost luat cu forța de un tânăr intrat fără autorizație în școală și bătut cu bestialitate în toaletă.

Doresc sa va relatez un caz deosebit de grav, pe care va solicit sa il anchetati cu cea mai mare atentie:
miercuri, 29.04.2015, in jurul orei 12, in Scoala Generala Regina Maria din Sibiu, a
intrat un individ de aproximativ 20-25 ani, fara sa fie oprit sau macar legitimat de
nimeni. Acesta, a luat cu forta un baiat de 12 ani, l-a dus intr-una din toaletele scolii unde l-a lovit fara mila, atat cu pumnii cat si cu picioarele. Din relatarea unui alt elev, copilul agresat a fost pus chiar „sa muste clanta usii”.

Baiatul agresat a suferit multiple leziuni, fiind internat in spital.
Cum este posibil ca, intr-una din cele mai bune scoli, dintr-un oras considerat civilizat, sa se aiba loc astfel de acte de violenta? Cum este posibil, sa intre oricine intr-o scoala, fara sa fie macar intrebat ce doreste si sa loveasca cu salbaticie un copil? Sunt tata si imi este teama sa il mai las copilul meu la scoala, pana nu este asigurata securitatea elevilor.”, este mesajul părintelui.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.