Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Un copil de 10 ani recompensat de Facebook cu 10.000 de dolari pentru descoperirea unei erori de securitate

in Evenimente/Extern/Stiri online

Jani, un copil în vârstă de 10 ani din Finlanda a reușit să găsească o eroare de securitate în aplicația Instagram. Copilul a demonstrat că se pot șterge comentariilor membrilor fără a fi nevoie de logare sau spargerea conturilor utilizatorilor. În consecință, rețeaua de socializare Facebook a recompensat puștiul cu un premiu de 10.000 de dolari prin programul Bug Bounty.

Bug Bounty este un program inițiat în anul 2011 și adresat hackerilor White Hat, în care orice persoană care depistează o vulnerabilitate în aplicațiile deținute de Facebook și semnalează greșeala administratorilor rețelelor, pot fi recompensați cu bani sau premii consistente.

Jani a demonstrat echipei Instagram bug-ul descoperit, ștergând un comentariu postat de aceștia pe un cont de test, iar faptul că puștiul, de doar 10 ani, a fost capabil de o astfel de descoperire a pus mari semne de întrebare conducerii Facebook, în ceea ce privește securitatea programelor.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate