Un copil de 5 ani din Hunedoara, mutilat de câinele familiei

in Evenimente

Copilul a fost atacat de câinele familiei, un patruped de rasă ciobănesc. Micuţul a fost muşcat de faţă şi de membre, fiind salvat din colţii câinelui de bunicul său, relatează hunedoaralibera.ro.

Băiatul a fost transportat în stare gravă la Spitalul municipal din Hunedoara şi operat de urgenţă. Copilul prezintă zeci de copci în urma intervenţiei chirurgicale, însă este acum în afara oricărui pericol.

caine rau

Incidentul s-a petrecut în cursul zilei de luni, în curtea casei. Copilul a fost atacat de câinele familiei, un patruped de rasă ciobănesc.

Micuţul a fost muşcat de faţă şi de membre, fiind salvat din colţii câinelui de bunicul său.

 

Copilul a fost transportat în stare gravă la Spitalul municipal din Hunedoara şi operat de urgenţă. Băiatul prezintă zeci de copci în urma intervenţiei chirurgicale.

Potrivit directorul medical al Spitalului municipal din Hunedoara, dr. Radu Carolina, copilul este acum în afara oricărui pericol, primind toate îngrijirile medicale necesare.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.