Un doctor descoperă metoda de a adormi in 60 de secunde!

in Sanatate

Dr. Weil

Dr. Andrew Weil poate avea soluția la nenumăratele nopți nedormite. Dacă aveți această problemă, ar trebui să încercați acest truc, care va adoarme în câteva secunde.

Yoga și practicile sale de respirație, l-au inspirat pe Dr. Weil pentru a produce „Exercitiul de respirație 4-7-8”. Dr. Weil descrie faptul că acest exercițiu este foarte simplu și poate fi facut oriunde. De asemenea, nu va dura mult și nu aveți nevoie de nici un echipament.

Aici sunt instrucțiunile sale scrise:
1) Expirati complet prin gura, ceea ce face un sunet.
2) Se închide gura și inhalati prin nas numarand pana la patru.
3) Țineți-vă respirația și numarati pana la șapte.
4) Expirati complet prin gura, numarand pana la opt.
5) Aceasta este o suflare. Acum inhaleaza din nou și se repetă ciclul de încă trei ori, pentru un total de patru respirații.

Acest exercițiu de respirație se presupune a reduce pulsul inimii si calma mintea. Dr. Weil vă sfătuiește să se concentreze pe menținerea raportul corect, inhaland/expirand profund de fiecare dată.
Poate ca suna prea ușor, dar nu critica metoda înainte de a încerca.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.