Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Un efort mic pentru o recompensă atât de mare. Mihaela Radulescu primeste 180.000 euro anual drept pensie alimentară.

in ShowBiz

Mihaela Radulescu (născută Andreea Ţiganaşu la 3 august 1969 în Piatra Neamţ, România – conform Wikipedia) ciocneşte şampanie fină şi ouă de ciocolată îmbrăcate în foiţă de aur comestibil undeva prin Europa, la braţul d-lui Baumgartner. Asta in compensaţie cu vremurile in care era Rahela Schwartzenberg şi de sărbătoarea Paştelui nu avea această tradiţie.

Mihaela Radulescu romanii au talent

Un efort mic pentru o recompensă atât de mare, adică 180.000 euro anual drept pensie alimentară, însemnând 15.000 lunar (conform gândul.info). Pensie pe care i-o plăteşte tatăl copilului, tată despre care însăşi diva spunea că face parte din gaşca de milionari care au transformat România intr-un joc de Monopoly, că e implicat în afaceri dubioase, că trebuie căutat pe la off shore-uri, că a venit in Romania ca simplu student şi şi-a umplut buzunarele într-un mod necurat, până a ajuns la peste 50 milioane de euro avere oficială; dar, ce să vezi, senzuala ei guriţă retuşată s-a închis discret când a dat peste gustul breakfastului din Monaco, adică un ou plus un orgasm. Cum am zice, ne dă lecţii de dans pe banii noştri, cu dezinvoltură, doar i se cuvin.

De ce? Pentru că a început 4 facultăţi, deşi nu a reuşit să absolve nici una. Pentru că te îneacă în vorbe de pe micul ecran şi mai nou, de pe blog, deşi devine suspect de reţinută când e vorba despre sursa bunăstării personale. Pentru că e bună: şi-a contabilizat toate teledoanele la care voi aţi donat bani, toate acţiunile de binefacere la care noi am dăruit, are un cufăr plin cu fapte bune cu care va ajunge la porţile Raiului. Ni le înşiră repetitiv, precis, cronologic, afişând o tăcere adâncă peste sursa bunăstării de zi cu zi, adică alte donaţii pe care le-am făcut cu toţii indirect şi fără consimţământ către marele joc de Monopoly.

Banii nu au miros nici de orgasme, nici de ouă, nici de patriotism, nici de offshore.

În acest răstimp, o tânără pe nume Crina, de 14 ani, din Rusu Bârgăului, face naveta zilnic la şcoală, cu autobuzul. După şcoală mai stă două ceasuri pe drumuri, până poate intra în sala de sport, să se antreneze. A fost silită sa abandoneze antrenamentele câteva luni, din cauza examenului de treaptă.

Mama ei a fost silită să plece şi să muncească în Italia, pentru că noi nu putem crea locuri de muncă, fiind ocupaţi să finanţăm offshore-uri. Au rămas acasă două fete cu tatăl, care le hrăneşte cum poate el. Sportiva nu are un consilier de nutriţie, pentru că noi suntem copleşiţi de sustinerea marelui Monopoly care o ţine pe Mihaela Radulescu Schwartzenberg Andreea Ţigănaş Bănică etc la Monaco. Mama Crinei nu e aici de Paşte, să facă cozonaci, pentru că Paştele Catolic s-a celebrat săptămâna trecută, acum e un weekend obişnuit. Deci Crina poate să ţină în continuare cură de slăbire, să piardă 10% din greutate intr-o lună ca să o mulţumească pe divă, deşi nu va participa la o competiţie de sport profesionist ci la una de artă de amatori, în care proba cântarului nu există. Lasă să se înveţe de mică cu greutăţile! Citiţi textul integral pe sereniti.ro.  Un text semnat de Simona Tivadar.

Citeste mai mult: adev.ro/nmqu7h

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate