Un elev extrem de creativ a stârnit hohote de râs pe Internet, cu o compunere scrisă în timpul vacanţei.

in Articole

TEMA DE VACANŢĂ a unui PUŞTI A DEVENIT VIRALĂ PE INTERNET: „Imaginează-ţi că eşti un CHINEZ ajuns în ROMÂNIA”! MORI de râs, dacă VEZI CUM A PUTUT SĂ SCRIE TOTUL!

Un elev extrem de creativ a stârnit hohote de râs pe Internet, cu o compunere scrisă în timpul vacanţei. Copilul trebuia să-şi imagineze că este cetăţean chinez sosit în România, de unde le trimite o scrisoare rudelor de acasă scrie libertatea.ro

Şi harnic, şi creativ şi amuzant. Un puşti a reuşit să-i facă pe internauţi să râdă în hohote cu o compunere dată de învăţătoare pentru vacanţa de vară.

Cerinţa era următoarea: „Imaginează-ţi că eşti un chinez ajuns în România, în vacanţă, şi trimiţi o scrisoare familiei”. Deşi avea toată vara la dispoziţie să se gândească, elevul plin de inspiraţie a terminat-o cu două luni masi devreme.

Copilul a rezolvat tema, imaginându-şi epistola în limba natală a expeditorului, adică în chineză. Nu doar că a încercat să reproducă semnele chinezeşti, dar printre caractere se regăseşte şi Taijitu, simbolul tradiţional chinezesc ce reprezintă forţele „Yin şi Yang”, care, conform principiilor fizicii şi metafizicii chineze, sunt forţe primordiale și complementare ce alcătuiesc universul și toate componentele acestuia.

RTEmagicC_copil-turist-chinez.jpg

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.