Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

UN EXEMPLU DEMN DE URMAT! În Hunedoara un pompier îi ridică o casă unui vecin rămas fără locuință

in Articole/Constructii/Diverse/Stiri online

Plutonierul major Petre Pavel și colegii săi de la Garda de Intervenție Lupeni au fost mobilizați la sfârșitul lunii decembrie să stingă un incendiu care cuprinsese o casă din localitatea Uricani. Flăcările s-au extins cu repeziciune și în doar câteva minute casa s-a făcut scrum.
Un bărbat în vârstă de 65 de ani a supraviețuit incendiului, însă a rămas pe drumuri. Plutonierul major Petre Pavel împreună cu alți oameni inimoși, a reușit să strângă bani pentru a ridica o nouă locuință omului. Acesta era vecinul mamei sale și inițial a locuit o perioadă în casa părintească, apoi într-o baracă de 2/3 metri.
Impresionat de situația nefericită a omului și conștient că nu se poate locui omenește într-o baracă de 2/3 metri, pompierul inimos, în vârstă de 30 de ani, a căutat ajutoare pentru a-i construi vecinului o căsuță în care să-și trăiască liniștit bătrânețea.
Locul pentru casă a fost pregătit prin curățarea terenului unde fusese vechea casă care a ars, materialele de construcție au fost cumpărate și deja s-a turnat fundația unei locuințe noi.
Plutonierul major Petre Pavel reprezintă un exemplu demn de urmat, iar colegii lui vor să îl susțină financiar și să-l ajute in efortul lui de a-i oferi bărbatului o căsuță în care să-și trăiască bătrânețea.
Nu putem spune decât: Să trăiți domnule plutonier major! Avem nevoie de oameni ca dumneavoastră.

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web