Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

UN EXEMPLU DEMN DE URMAT! În Hunedoara un pompier îi ridică o casă unui vecin rămas fără locuință

in Articole/Constructii/Diverse/Stiri online

Plutonierul major Petre Pavel și colegii săi de la Garda de Intervenție Lupeni au fost mobilizați la sfârșitul lunii decembrie să stingă un incendiu care cuprinsese o casă din localitatea Uricani. Flăcările s-au extins cu repeziciune și în doar câteva minute casa s-a făcut scrum.
Un bărbat în vârstă de 65 de ani a supraviețuit incendiului, însă a rămas pe drumuri. Plutonierul major Petre Pavel împreună cu alți oameni inimoși, a reușit să strângă bani pentru a ridica o nouă locuință omului. Acesta era vecinul mamei sale și inițial a locuit o perioadă în casa părintească, apoi într-o baracă de 2/3 metri.
Impresionat de situația nefericită a omului și conștient că nu se poate locui omenește într-o baracă de 2/3 metri, pompierul inimos, în vârstă de 30 de ani, a căutat ajutoare pentru a-i construi vecinului o căsuță în care să-și trăiască liniștit bătrânețea.
Locul pentru casă a fost pregătit prin curățarea terenului unde fusese vechea casă care a ars, materialele de construcție au fost cumpărate și deja s-a turnat fundația unei locuințe noi.
Plutonierul major Petre Pavel reprezintă un exemplu demn de urmat, iar colegii lui vor să îl susțină financiar și să-l ajute in efortul lui de a-i oferi bărbatului o căsuță în care să-și trăiască bătrânețea.
Nu putem spune decât: Să trăiți domnule plutonier major! Avem nevoie de oameni ca dumneavoastră.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate