Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Un fulger a ucis pe loc un cioban și 100 de oi

in Evenimente/Stiri online

Incident neobișnuit în munții Bucegi. Un cioban și cele 100 de oi, pe care le avea în grijă, au murit după ce au fost loviți de un fulger.

Ciobanul era din Dâmbovița și avea aproximativ 70 de ani. Acesta nu a ținut cont de vremea rea și a plecat cu oile pe pajiștile din golul alpin din munții Bucegi, o zonă greu accesibilă. După furtună, a fost găsit mort atât el, cât și cele 100 de oi, de un alt cioban care a alertat autoritățile. ”Pacientul a fost găsit decedat, stop cardiorespirator, prin electrocuție, prin arc electric natural. Nu s-au mai putut face manevre, erau inutile”, a declarat Cosmina Lita, asistent medical Serviciul de Ambulanță, Dâmbovița.

De asemeni, ceilalți ciobani din zonă povestesc că în ultimele zile vremea a fost năprasnică și l-a avertizat pe bărbatul decedat să nu iasă la păscut cu oile, însă acesta nu a ținut cont și a mers direct în calea morții. Familia ciobanului a fost anunțată, iar leșurile mioarelor vor fi incinerate.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate