Un grup de tineri musulmani au scandat mesaje teroriste în metroul din Paris. VIDEO înspăimântător!

in Evenimente/Extern/Stiri online

Scene înspăimântătoare surprinse în metroul din Paris. Un grup de tineri musulmani au început să strige urale și mesaje de luptă specifice teroriștilor.

Filmulețul postat pe Twitter a ajuns viral. Israel News Flash relatează că cel mai probabil este vorba de un grup de tineri musulmani din Orientul Mijlociu sau Africa de Nord, care și-au dorit intimidarea cetățenilor prin acțiunile lor. Indivizii invocă strigătele de luptă ale teroriștilor – ALLAH AKBAR.

“O ZI MODERNĂ LA PARIS- scenă tipica în subteran, unde imigranții musulmani își fac simțită prezența lor strigând ALLAH AKBAR”, este mesajul care însoțește imaginile.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.