Un hacker a instalat Windows 95 pe un SmartWatch

in Video

smartwatch win95

Pentru mulți dintre noi, Windows 95 a fost primul sistem de operare pe care l-am folosit vreodată, și a fost considerat de unii ca fiind superior concurentilor. Acestui om i-a fost atât de dor de acest tip de sistem de operare încât l-a instalat pe SmartWatch-ul lui cu Android.

În afară de instalarea Windows 95 pe SmartWatch, de asemenea, el a putut rula Grand Theft Auto și Flappy Bird pe dispozitivul mic de la încheietura mâinii.

Acum, în cazul în care doriti să rulați orice aplicație utila pe acest ceas, ei bine, nu poți. Windows 95 spune că nu are suficientă memorie RAM.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.