Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Un jihadist dezvăluie o celulă teroristă aflată într-o tabără de refugiați

in Evenimente/Extern/Stiri online

Saleh A, membru la grupării teroriste Stat Islamic, s-a predat autorităților franceze în luna februarie și a dezvăluit din secretele extremiștilor, printre care și existența unei organizații teroriste aflată în inima taberei de refugiați din Nijmegen, Olanda. Potrivit jihadistului, celula teroristă este alcătuită din 20 de membri, dar face parte dintr-o grupare mult mai amplă. Mărturia lui Saleh A. a fost publicată de către ziarul francez Le Monde, iar autoritățile olandeze au început investigațiile, care au identificat deja presupușii teroriști, dar nu există suficiente dovezi împotriva lor, după cum relatează televiziunea publică din Olanda.

În orașul Nijmegen se află cea mai mare tabără de refugiați, loc în care autoritățile au interzis accesul mass-media încă de săptămâna trecută, fără a se explica gestul. Responsabilul guvernului olandez pentru combaterea terorismului, Dick Schoof, a avertizat în mai multe rânduri că există indicii clare potrivit cărora, jihadiștii au profitat de valul de imigranți, pentru a pătrunde în Europa.

Pe de altă parte, se bănuiește că dezvăluirile jihadistului Saleh A. au condus la arestarea a mai multor teroriști În Europa. Săptămâna trecută, trei membrii ISIS au fost prinși în Germania, la Dusseldorf, în toiul planurilor de atac a 10 locații. De asemeni, un marocan a fost arestat în Spania, unde se ocupa de recrutarea de combatanți în gruparea teroristă ISIS.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate