Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Un mesaj misterios și interesant, care revine în actualitate „Rusia va deveni instrumentul de pedeapsă al lui Dumnezeu”

in Spiritualitate

Sora Lucia din Fatima, în 1957, a avut o discuție cu părintele Fuentos, în care a spus că Sfânta Fecioară le-a spus ei și celor doi veri ai săi că Rusia va deveni instrumentul de pedeapsă a lui Dumnezeu, dacă lumea întreagă nu va obține nimic, înainte de convertirea sa. Convertirea Rusiei înseamnă trecerea ei la catolicism.

fatima_children_68601200

Un mesaj misterios și interesant, care revine în actualitate, mai mult ca oricând, dat fiind situația din lumea întreagă, scrie efemeride.ro. Televiziunea Rusia 1, în 24 martie 2014, anunța printr-un jurnalist că poate transforma SUA într-un câmp de cenușă radioactiv. Din reportajul respectiv reieșea faptul că Rusia are armament de ultima generație, foarte performant.

Acest armament se bazează pe folosirea undelor de înaltă și joasă frecvență. Rușii susțin că invențiile lui Nikola Tesla au fost folosite pentru a obține arme performante.

Părintele canadian Gruner, pornind de la situația geopolitică actuală, coroborând cu spusele sorei Lucia din Fatima, trage un semnal de alarmă asupra unui iminent război mondial. Părintele Gruner este persecutat de Vatican, de peste 40 de ani, pentru că a fost un susținător al miracolului care s-a produs la Fatima, apariția Sfintei Fecioare și discuția cu cei trei copii, printre care și Lucia. Cunoscându-i poziția și credința că mesajele transmise la Fatima de Sfânta Fecioară sunt realitate, rușii l-au contactat și l-au invitat la ambasada rusiei din Roma, pentru a purta o discuție.

Părintele a declarat că întâlnirea la ambasadă a durat câteva ore și că în urma discuțiilor, ambasadorul a trimis lui Putin un raport în acest sens.

Rușii au fost foarte interesați de cel de al treilea secret de la Fatima. O lună mai târziu, Putin a făcut o vizită la Vatican, oferindu-i cadou o icoană Papei, cu Maica Domnului. Cinci luni mai târziu, după întâlnirea cu părintele Gruner, a izbucnit războiul din Crimeea.

Cel de al treilea secret de la Fatima a fost dezvăluit în 13 mai 2000, după vizita papei Ioan Paul al II-lea la Fatima. Trei ani mai târziu, sora Lucia murea. O altă poziție interesantă, referitor la cel de al treilea secret de la Fatima a avut părintele Malachi Martin, o persoană foarte influentă la Vatican.

Într-un interviu el a reamintit un eveniment pe care unii l-am uitat, sau poate nu l-am cunoscut. În anul 1914, cu trei ani înainte de evenimentul de la Fatima, într-un sat din Ucraina, Hrushiv, Fecioara a apărut sătenilor, chiar lângă cupola bisericii, anunțându-i că vor veni zile grele pentru ei și religia lor, timp de 80 de ani. Instaurarea comunismului a adus și în Ucraina persecuțiile religioase.

În 27 aprilie 1987, la un an de la tragedia de la Cernobîl, Fecioara apare din nou, în același sat, lângă biserică, unde îi transmite un mesaj unei fetițe în vârstă de 10, pe nume Marina Kyzin. Marina susține că în mesaj, Fecioara a adresat rugămintea de a transmite oamenilor să se roage, pentru că un mare rău va veni din Rusia. Fecioara a apărut pe cerul Ucrainei până în 15 august 1987. Peste 500000 de oameni i-au văzut chipul.

Mesaj-Fatima-3_3

Citeste mai mult pe RTV.NET

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Spiritualitate

BRUMAR ADUCE SANATATE

Pâș-pâș-pâș pe furis, Doamna Toamna isi cam ia talpasita. Si lasa loc,
Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate