Un mic orăşel al cărui nume este de natură să stârnească zâmbete.

in Galerie

Membrii unei expediţii basarabene s-au fotografiat la intrarea într-un mic orăşel din Turcia al cărei nume este de natură să stârnească zâmbete.

646x404 (2)

Fotografia a fost realizată de membrii expediţiei MamaligaWarriors, un echipaj de basarabeni care şi-a propus să ia parte la competiţii de rally-raid internaţionale, promovând specificul naţional, reliefat prin butoiul pentru vin ancorat pe cupola maşinii. Imaginea este surprinsă la intrarea în Kurugöl, un sătuc situat în partea de sud a Turciei, în districtul Besni, provincia Adıyaman, care numără mai puţin de 2.000 de locuitori. Numele oraşului a stârnit zâmbetele vizitatorilor paginii de Facebook a grupului, datorită conotaţiei pe care îl are în limba română.  O altă localitate străină care a ajuns celebră în România datorită numelui cu semnificaţie în mentalul comun este staţiunea turistică Pula, situată în Croaţia. Alte fotografii din excursii în străinătate postate de români pe Facebook:

Citeste mai mult: adev.ro/nm6h9w

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*