Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Un mistic a prezis DATA EXACTĂ la care va începe cel de-al Treilea Război Mondial

in Articole

Un mistic, care susţine că a prezis cu exactitate victoria lui Donald Trump la agelerile prezidenţiale, a anunţat data exactă la care va începe cel de-al Treilea Război Mondial.

Auto-proclamatul „mesager al Domnului”, Horacio Villegas, crede că un război nuclear va începe la cea de-a o suta aniversare a vizitei Fecioarei Maria în Fatima, Portugalia.

Aniversarea ar urma să aibă loc pe 13 mai 2017.

Clarvăzătorul susţine că a prezis victoria lui Donald Trump încă din 2015.

El a spus că acesta va fi ultimul lider american înaintea izbucnirii celui de-al Treilea Război Mondial, „care va distruge totul între 13 mai şi 13 octombrie 2017”.

Potrivit acestuia, în conflictul nuclear vor fi implicate SUA, Rusia şi Coreea de Nord.

Misticul a avertizat şi că Statele Unite vor ataca Siria, lucru care deja s-a întâmplat, scrie The Mirror. Sursa: observator.tv

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate