Un oraș fals este construit în SUA

in Curiozitati

Un oraș fals este construit în SUA

Se pare că nu are nici un sens, dar un oras fals este construit în mijlocul deșertului din America, în scopul de a testa drone.

Acest oras este suficient de încăpător pentru ca 35.000 de oameni să trăiască în el. Ea are chiar și un sector industrial, un centru suburban si chiar un parc.
Cu toate acestea, acest oraș nu va fi reședință pentru oameni, ci pentru roboți, de la drone la masini care se auto-conduc și roboți de salvare ai DARPA.

Fiind construit de Centrul pentru Inovare, Testare și Evaluare acest complex imens este de fapt o reintrepretare modernă a orașelor atomice construite în anii ’50, care au fost utilizate de armata SUA pentru a testa efectele primelor bombe nucleare.

Scopul principal al acestui loc este ca acesta să poată ajuta Google, Amazon sau chiar Apple pentru a testa cele mai noi produse, în principal produse automatizate, roboți, fără a provoca nici un rău pentru oamenii reali din orașele „reale”.

Acest oraș fals este așteptat să înceapă să funcționeze anul viitor, astfel încât companiile pot aduce roboții lor de testare în oraș.

Autoritățile de reglementare din Marea Britanie și SUA sunt precaute în a discuta despre avantajele dronelor, orașul va servi ca un teren de test pe care companiile de tehnologie își pot dezvolta și finaliza produsele.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.