Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Un orfan din Constanța nominalizat la Emmy cu filmul despre propria viață

in Evenimente/Stiri online

Bunee, aşa cum a fost poreclit în orfelinatul din România, a fost abandonat la naştere de o mamă pe care nu a cunoscut-o niciodată. Astăzi, devenit un adult, Bunee își trăiește visul american. A fost adoptat de o familie din SUA și cunoaște succesul pe scena filmului internațional.

Deși avea probleme comportamentale, foarte des făcând crize de nervi necontrolate, Bunee a fost adoptat de o familie din SUA, care s-a îndrăgostit pe loc de copil după ce au văzut un video cu acesta. „În primii doi ani ne-am confruntat cu situaţii pline de furie necontrolată. Crizele de furie erau atât de grave, încât îi plesneau vasele de sânge pe tot corpul,” spune Susan Tomlinson, mama lui „Bunee”.bunee
Iubit, ocotit și educat de părinții adoptivi, copilul a devenit adult și a studiat cu ambiție la o școală de regie. A fost cel mai tânăr elev admis, iar în al doilea an de liceu deja câștiga bani din regizarea clipurilor de publicitate.

Astăzi Bunee a făcut un film despre viața lui, un film care a avut premiera la Cannes și are cinci nominalizări la premiul Emmy. ”Marea problemă când m-am gândit să fac acest documentar a fost că nu ştiam de unde să încep: prea multe poveşti, prea multe imagini de arhivă, fotografii. Părinţii mei au făcut o treabă excelentă pentru că au păstrat totul.”, a mărturisit Bunee.

sursa: Digi24

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate