Un patron și-a transformat angajații în parteneri. Surpriza de proporții pe care au avut-o angajații

in Evenimente/Extern/Stiri online

Patronul unei fabrici de iaurt din SUA a decis să răsplătească cei 2000 de angajați cu statutul de acționar. Bărbatul, de origine turcă, a împărțit 10% din acțiunile firmei tuturor angajaților, în funcție de vechime și poziția ocupată.

Potrivit ProTv, valoarea acțiunilor se ridică la câteva miliarde de dolari.
”Am lucrat cu toții cot la cot. Nu e un cadou, ci promisiunea că vom munci împreună împărțind obiectivele și responsabilitatea”, a explicat patronul, care a fost felicitat și îmbrățișat de toți angajații, deveniți parteneri.

Un eveniment similar a avut loc anul trecut, când fondatorul companiei Yemeksepeti din Turcia a împărțit 27 milioane de dolari angajaților, după ce a vândut firma. Fiecare angajat a primit 237.000 dolari. Patronul firmei a motivat gestul său spunând că oamenii își merită banii deoarece au contribuit la dezvoltarea companiei.

sursa foto:captură protv

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.