Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Un pericol uriaș se ascunde în spatele multor produse! Secretul murdar ascuns in spatele produselor din carne!

in Articole

O pudră albă care lipeşte resturi de carne de vită, miel, pui şi peste este vândută la kilogram şi este considerată “secretul murdar” al industriei de prelucrare a produselor din carne.

11866349_909367745777367_4981675188797440683_n

Nu este însă o noutate, acest produs fiind folosit de ceva timp. Dar câte persoane vor să ştie dacă cu adevărat că îşi măresc riscul de a consumă E. coli împreună cu nişte file-uri “alese”?

Ce este “lipiciul de carne”? Cu siguranţă că nu poţi şti dacă îl consumi şi dacă îi simţi efectele nocive. Consumatori de carne de pretutindeni, cum v-aţi simţi să ştiţi că cineva lipeşte nişte resturi de carne dintr-un animal cu puţin sânge de porc şi-l condimentează bine cu MGS(monoglutamat de sodiu)?

Te gândeşti că este o friptură de cea mai bună calitate sau un file pe alese. Nici experţii nu pot face diferenţa. Nu se rupe acolo unde bucăţile sunt lipite, aşa că nu poţi şti că nu e vorba de o bucată întreagă de carne. Nu-ţi poţi da seama dacă este carne tranşată sau un colaj toxic de 20 de resturi ieftine! Bucătării folosesc această enzima lipicioasă sub formă de pudra albă pentru a amestecă carnea şi trebuie să aibe grijă atunci când o prepară să nu inhaleze substanţă! 

Vezi aici continuarea!

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate