Un preot din Sibiu a devenit ”vedetă”. A susţinut un discurs complet diferit de cele ale feţelor bisericeşti obişnuite

in Articole

Discursul unui preot sibian a devenit viral pe internet: ce înseamnă ca soţia „să se supună” bărbatului. VIDEO

popa

Constantin Necula, cunoscut şi apreciat de sibieni pentru prelegerile din oraş, i-a amuzat şi impresionat şi pe ieşeni, unde a susţinut recent un discurs despre viaţa de cuplu.

În cadrul discursului care a fost filmat şi a devenit ulterior viral pe internet, Constantin Necula susţine că ”a-ţi iubi soţia înseamnă a spăla vasele şi a schimba scutece, chiar dacă eşti popă, căci nu poţi fi atins de duhul sfânt tot timpul”, scrie oradesibiu.ro.

În cadrul discursului, preotul Constantin Necula a făcut câteva referiri şi la oamenii politici, vorbind despre ”copy-paste”, despre ”filosoful clasic” care a rostit celebra vorbă ”Ghinion! ”, dar şi despre ”modelul Lis”. Apoi, într-o prelegere care aduce mai degrabă a stand-up comedy decât a discurs bisericesc, Constantin Necula imită vocea unei soţii sătule ca bărbatul să vină acasă beat.

”Popa e popă de la uşă încolo. În casă, e părintele copiilor săi şi soţul soţiei sale”, conchide preotul, după ce i-a făcut pe toţi cei din sală să râdă în hohote. Iată mai jos întregul discurs.

https://www.youtube.com/watch?v=DQy6F5hJZck

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*