Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Un preot musulman s-a căsătorit cu o fetiță de 6 ani. Explicațiile halucinante ale bărbatului. VIDEO

in Evenimente/Extern/Stiri online

Un cleric afgan în vârstă de 50 de ani s-a căsătorit cu o copilă de doar 6 ani și susține că fetița i-a fost dată ca ”ofrandă religioasă” de către părinții săi.

Mohammad Karim explică fără nicio urmă de remușcare că fetița i-a fost dăruită, iar căsătoria s-a celebrat în timpul Ramadanului, o casătorie la care au fost prezenți peste 30 de oameni. ”Ne-am unit în timpul Ramadanului”, mărturisește musulmanul și adaugă că intenționează să aibă grijă de copilă.

Părinții copilei spun că fetița lor a fost răpită în luna iunie. Potrivit declarațiilor lui Masoom Anwari, reprezentanta unei organizaţii guvernamentale pentru problemele femeilor și care anchetează cazul, fetița de 6 ani nu vorbește aproape deloc și repetă obsesiv ”Mi-e frică de acest om”.

Mohammad Karim a fost arestat. În Afganistan vârsta legală pentru căsătorie este de 16 ani în cazul femeilor.

 

sursă foto: express.co.uk

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate