Un român a fost pedepsit în Elveţia, pentru că nu avea suficienţi bani asupra sa

in Evenimente

Un român a fost pedepsit în Elveţia, pentru că nu avea suficienţi bani asupra sa, informează B1 TV.

elvetia-un-roman-a-fost-amendat-pentru-ca-avea-prea-putini-bani-in-buzunar-146728

Bărbatul a fost surprins de poliţişti în oraşul Delemont, având în buzunar doar doi franci elveţieni, o sumă mai mică decât garanţia minimă, necesară străinilor care vizitează această ţară.

Autorităţile i-au dat o amendă de 130 de franci, adica aproximativ 125 de euro, pentru încălcarea condiţiilor de intrare pe teritoriul Elveţiei.

Potrivit articolului cinci al legii privind străinii, orice persoană care intră pe teritoriul statului trebuie să aibă asupra sa mijloace financiare suficiente pentru a se întreține.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*