Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Un sistem care funcționează prost, este un sistem care produce victime

in Articole/Sanatate
Medicii de familie și pacienții au nervii întinși la maximum din cauza sistemului unic integral care de o săptămână este mai mult blocat decât funcțional. Rețetele și concediile medicale nu pot să fie validate iar pacienții stau răbdători să aștepte pe la ușile medicilor de familie. 
Cardul de sănătate în loc să ajute o să ajungă să ia vieți.
În general, într-un sistem nou, care poate oferi surprize atunci când este aplicat, există și un plan B. Se pare că la noi, nu există  altă variantă și ministrul sănătății încearcă de abia acum să găsească niște soluții.
 Se gândește oare cineva din acest sistem că se lucrează cu oameni bolnavi pentru care lipsa medicamentelor poate să ducă la un sfârșit prematur?
 Se gândește cineva că omul este factorul primordial și nu sistemul?
 De când este acest card de sănătate, în fiecare lună sistemul unic integral este mai mult blocat. Medicii de familie au devenit scriitori de rapoarte, deoarece până pe data de 10 a fiecărei luni trebuie să trimită la CNAS raportarea.
 Sistemul nu funcționează, dar nici nu se pune problema înlocuirii lui.
 Pentru cei care conduc destinele acestei țări, avem un îndemn: E momentul să faceți ceva! Oamenii mor din cauza neputinței celor care-i conduc.

buzau-card-de-sanatate

DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web