Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Un site din România îndeamnă turiștii să nu viziteze țara noastră: Totul aici este mediocru și prost făcut

in Evenimente/Stiri online

Un articol publicat recent îndeamnă turiștii să nu viziteze România. În acest sens se aduc diferite motive negative, care să convingă amatorii de călătorii să ocolească România.

37 de motive oferă site-ul românesc de a nu vizita țara noastră, printre care: România are peisaje foarte comune, castele plictisitoare, legenda lui Dracula este veche și plictisitoare, are o Deltă deloc interesantă și cu doar câteva păsări și Bucureștiul este urât. În cele din urmă mesajul este ”Stai acasă. Nu te deranja, lasă-i pe alții să o facă!”

În ciuda relatării negative, ca argumente sunt aduse fotografii superbe de pe tărâmul României, care ar face și pe cel mai sceptic om să pornească la drum către meleaguri românești. Articolul care poate fi văzut AICI, nu face decât să apeleze la sarcasm pentru a evidenția adevărul unei Românii superbe.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate