Un site din Rusia elogiază frumusețile naturale ale României și peisajele care sunt unice în lume

in Turism

Deşi de obşte, în ultimii ani, între România şi Rusia au existat relaţii glaciale, cu declaraţii acuzatoare de ambele părţi, un site rusesc sparge „blocada” acestui tip de comunicare şi prezintă în termeni elogioşi ţara noastră.

Un site din Rusia elogiază frumusețile naturale ale României și peisajele care sunt unice în lume. Site-ul adme.ru vorbește despre mănăstiri ortodoxe, castelele medievale și pădurile misterioase. Potrivit publicației rusești, România este una dintre cele mai frumoase țări din Europa.

romania

Sursa foto: adme.ru. – © nicu hoandra

România frumoasă. Vezi AICI o fotogalerie IMPRESIONANTĂ 

România  – una din cele mai misterioase şi frumoase ţări din Europa. Spiritul medieval se simte peste tot: de la străzile vechi prăfuite şi terminând cu pădurile misterioase.
În această ţară puteţi găsi frumuseţea mândră a Carpaţilor, fresce din vechi mănăstiri ortodoxe şi splendoarea castelelor medievale, într-unul dintre ele, conform legendei, locuind însuşi Dracula.
Dacă doriţi să faceţi o călătorie în trecut, siteul Adme.ru vă recomandă puternic să vizitaţi această ţară pitorească, unde în fiecare colţ respiră istoria şi legendele„, este descrierea României, ilustrată cu imagini reprezentative din ţara noastră de la Munţii Carpaţi, Transfăgărăşan sau Castelul Peleş.

rusii-vizitati-romania-pitoreasca-catalin-caciuc

Întreaga prezentare o puteţi găsi aici

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*