Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Un student din SUA a fost dat jos din avion pentru că a vorbit în limba arabă

in Evenimente/Stiri online

Chiar înainte de decolarea avionului, Khairuldeen Makhzoomi, student la Universitatea Berkeley, a fost surprins de către o altă pasageră în timp ce vorbea la telefon în limba arabă. Potrivit New York Times, tânărul provenit din Irak îi povestea unchiului său la telefon despre o conferință de presă ONU, la care a participat. Studentul a decis să încheie convorbirea văzând că atrage privirile oamenilor din jur, spunând „Incha’allah”, care înseamnă „Aşa să dea Dumnezeu”.

Convinsă că acesta ar putea fi un pericol, o pasageră a alertat echipajul. În ciuda protestelor, studentul a fost dat jos din avion și dus la Poliția aeroportului.
În urma investigațiilor s-a dovedit că Khairuldeen Makhzoomi nu are legătură cu grupări teroriste și a fost eliberat. Compania Southwest Airlines și-a cerut scuze tânărului și i-a restituit banii pe biletul de avion.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate