Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Un tânăr din Vaslui arestat pentru abuzul unei fetițe de 12 ani și a unei femei de 40

in Evenimente/Stiri online

Un adolescent de numai 17 ani a fost arestat în județul Vaslui după ce acesta a abuzat o copilă de doar 12 ani și pe mama celui mai bun prieten al său, în vârstă de 40 de ani.
Pe fetiță a găsit-o pe o stradă necirculată și după ce a amenințat-o că o aruncă într-o fântână, tânărul a batjocorit-o. Imediat ce a scăpat din mâinile tiranului, copila a fugit acasă și a povestit totul mamei, care a mers imediat la Poliție.

La începutul anului, adolescentul a atacat o femeie de 40 de ani. Aceasta este mama celui mai bun prieten al său și femeia care îi oferise cu bunătate un loc de muncă la stâna pe care o au. Tânărul a reușit să abuzeze de femeie apelând la violență. În ciuda plângerilor împotriva lui, judecătorii au decis că adolescentul nu reprezintă un pericol public și după un scurt interogatoriu l-au eliberat. Abia după ce a abuzat de copila de 12 ani, infractorul a fost arestat.

Fetița a rămas cu traume în urma abuzului. „Merg cu ea și la preot, nu mai este ea, îi e frică afară, îi e frică să doarmă singură, nu știu ce să fac cu dânsa, mi-e teamă să nu intru în alte belele.”, a declarat pentru ProTv, mama fetiței.
Adolescentul de 17 ani riscă pentru faptele sale până la 18 ani de închisoare.

sursă foto:captură protv

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate