Un tânăr refugiat sirian a călătorit 17 500 km, cu catelul lui! Nu va renunța niciodată la el

in Spiritualitate

Aslan, un tânăr de 17 ani originar din Damasc, Siria, a sosit recent în Grecia, pe insula Lesbos, însoțit de cel mai bun prieten al lui, cu patru picioare.

Într-un video publicat recent pe Facebook , Aslan, spune ca a mers pe jos 500 de km cu cainele sau, pe nume Rose avand bagaje un rucsac mic si o cusca de transport.

Din lipsa unui permis pentru catel de foarte mult i-a fost interzis sa-si mai continue calatoria insa nu a renuntat.

„Imi iubesc cainele! Nu voi renunta niciodata! Am nevoie de el!” a raspuns el cand a fost intrebat de ce este atat de dornic de al pastra pe Rose. Ma bucur sa vad atata dragoste si compasiune in aceasta perioada complicata si timpuri intunecate.

Le dorim lui Aslan si lui Rose noroc in calatorie si conditii de siguranta!

phpDwbdwh

phpbHcykK

phpHCG5FW

phpHo6LFv

phpTy5gZP

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.