Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Un test face furori pe internet. Cei care l-au făcut sunt surprinși de cât de bine li se potrivește rezultatul.

in Diverse

Alege una dintre ușile din pozele de mai jos

11863231_10153102027955885_2333548812494985706_n

11863468_10153102027940885_6706929681395578420_n

UȘA NUMĂRUL 1

Tânjești după o viață simplă, lipsită de griji. Ești tăcut, îți place singurătatea. Preferi să stai cu prietenii și familia, nu ai mereu chef să cunoști oameni noi. Vei avea parte de un viitor fericit, deoarece știi ce ai și nu te aventurezi după idei și vise greu de atins. Singura problemă e să ai grijă să te implici și în lucruri mai periculoase puțin, pentru că altfel riști să te plictisești.

UȘA NUMĂRUL 2

Dacă ai ales ușa cu scările, îți sunt destinate bogăție și funcții înalte. Nu vei obține aceste lucruri ușor, dar ești o fire ambițioasă, iar totul tinde să se aranjeze așa cum trebuie pentru a-ți facilita drumul spre câștiguri materiale. Continuă să speri, să lupți  și să te bucuri de drumul pe care îl ai de parcurs.

UȘA NUMĂRUL 3

Ești o fire aventuroasă, îți place să riști și să te distrezi peste măsură. La tine nu e nimic plictisitor, pentru că știi să profiți la maxim de orice situație.

Dacă nu vei avea grijă, pe viitor e posibil să regreți unele decizii pe care le-ai luat în grabă. Fii mai atent cu vorbele pe care le arunci sau cu acțiunile pe care le întreprinzi fără să analizezi situația înainte.

UȘA NUMĂRUL 4

Roșul simbolizează înflăcărare, putere. Ești un luptător, ești corect și încrezător. Vei avea parte de un viitor glorios, în care vei obține tot ce ți-ai propus, cu condiția să nu renunți la principiile tale.

UȘA NUMĂRUL 5

Nu ai avut parte de o viață prea liniștită și tânjești după calm, după oameni buni, după situații în care să nu fii mereu în centrul atenție, să nu fii mereu găsit țap ispășitor.

Nu îți face griji. Lucrurile se vor așeza. La un moment dat în viață, vei privi înapoi și vei zâmbi amintindu-ți de toate aventurile, plăcute sau nu, prin care ai trecut în tinerețe.

UȘA NUMĂRUL 6

Nu mai ai speranțe. Ești deprimat și parcă totul e negru. Amintește-ți că lucrurile nu au fost mereu așa și că trebuie să găsești în tine forța de a merge mai departe. Din păcate, firea ta nu te va lăsa să fii complet fericit, orice s-ar întâmpla, de aceea încearcă să-ți impui mereu să vezi și partea pozitivă a lucrurilor. Ai în tine forța de a merge mai departe, orice ar fi.

UȘA NUMĂRUL 7

Ești calm, calculat, ai avut parte de o viață liniștită dar… viitorul te dă peste cap. Vei fi zdruncinat de tot felul de întîmplări care îți vor schimba perspectiva asupra vieții. Nu uita însă cine ești de fapt și rezolvă totul cu eleganță. Lucrurile vor fi bine în final, dar vei avea ceva de furcă și reușești doar dacă știi să gestionezi totul fără a te lăsa influențat de alții.

UȘA NUMĂRUL 8

Ești curios și băgăcios și nici bârfele nu îți displac. Nu e tocmai bine ce faci și nici foarte sănătos, dar vei avea de câștigat. Continuă să te bagi unde nu-ți fierbe oala, în limita decenței, iar roadele nu vor întârzia să apară.

Mai mult: libertatea.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate