Un turist a facut aceasta filmare in momentul in care iesea din apa! Ce a urmat este incredibil!

in Video

Oameni buni, am vazut o multime de clipuri video incredibile în timpul meu liber dar pot  spun aceasta este cu adevărat remarcabil.

Un turist se bucura de ceea ce părea a fi o zi calmă la plaja din Arraial do Cabo în Brazilia atunci când a văzut ceva destul de neobişnuit în apă. Imediat a luat camera sa și a înregistrat un POD de delfini. 

30 la numar, care se îndreptau direct spre malDacă credeţi că este incredibil, aşteptaţi până când veţi vedea ceea ce se întâmplă în continuare.

 

Nu ştiu de ce delfini au facut ceea ce au făcut, dar sunt atât de bucuros aceasta s-a încheiat in modul în care sa intamplat.
Multumesc aparatului foto pentru captarea acestui eveniment extrem de rar şi incredibil!
Împărtăşeste această patanie cu prietenii şi familia făcând clic pe butonul de mai jos.
Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*