Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Unei femei i s-a făcut milă de un om al străzii care dormea în frig și i-a permis acestuia să doarmă o noapte la ea în casă. Ce a făcut omul în timpul nopții

in Extern

Unei femei din Texas i s-a făcut milă de un om al străzii care dormea în frig și i-a permis acestuia să doarmă o noapte la ea în casă, asta după ce i-a dat de mâncare și l-a ospătat ca pe un invitat de seamă. La masă au luat parte și cele două nepoate ale femeii care locuiau în aceeași casă.

În toiul nopții, bărbatul a fost trezit din somn de un zgomot puternic și, fără să o trezească pe femeie, a mers de unul singur să vadă ce se întâmplă. Când s-a apropiat de ușa dormitorului femeii, a simțit miros de fum.

La scurt timp întreaga casă era învăluită în fum, dar Smith a reacționat rapid, căci focul izbucnise de la mansardă și se răspândea. Bărbatul a luat-o pe femeie în brațe și a scos-o din casă, apoi s-a întors și le-a salvat și pe cele două nepoate care încă dormeau.

În doar câteva minute, întregul imobil s-a transformat în scrum, iar femeile au fost salvate de către omul pe care ele l-au salvat de la o noapte petrecută sub cerul liber.

Sursa: vocea.biz

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate