Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Uneori, viața bate filmul. Mama băiețelului de aproape doi ani salvat din fântână a intrat în travaliu în timp ce-l aducea pe Dănuț acasă după ce acesa fusese externat din spital

in Articole/Diverse/Stiri online

Băiețelul de aproape doi ani din județul Teleorman care acum două săptămâni a fost salvat cu greutate de pompieri din fântâna în care a stat 10 ore, a fost astăzi externat din spitalul „Grigore Alexandrescu”, starea generală a copilului fiind bună. Medicii au considerat că nu mai este necesar să rămână în spital, deoarece micuțul manâncă, râde, vorbește și se joacă.
Părinții l-au luat bucuroși acasă, la Balta Sărată, dar la domiciliu, băiețelul a ajuns doar împreună cu tatăl lui, deoarece mama însărcinată în luna a noua a intrat în travaliu și s-a oprit la Spitalul Județean de Urgență Alexandria, unde a născut o fetiță de trei kilograme și  jumătate.
O poveste care putea să fie tragică s-a încheiat cu bine, dar sperăm ca acești părinți, dar și alți părinți care au fântâni în curte să învețe ceva și să ia măsurile necesare pentru ca astfel de pericole să nu-i mai pândească pe copii.
Paza bună trece primejdia rea, oameni buni, faceti tot posibilul să nu se mai ajungă la situații imposibile, pline de dramatism și de multe ori cu sfârșit tragic. Doar de noi depinde!

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate