Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Uniunea Salvaţi Bucureştiul: Gabriela Firea îşi începe mandatul cu o promisiune populistă, marca Sorin Oprescu

in Evenimente/Politic/Stiri online

Una din prioritățile primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, este modernizarea transportului public din București și a declarat că acesta va deveni gratuit. Promisiunile edilului sunt considerate ”populiste” și fără argument economic de către membrii USB, ba chiar o inițiativă care va înrăutăți situația transportului comun din Capitală.

Gabriela Firea, noul primar general al Capitalei, îşi începe mandatul cu o promisiune populistă, marca Sorin Oprescu, fără suport în realitatea de zi cu zi şi fără argumente economice. Măsura gratuităţii pentru transportul public de suprafaţă este încă o dovadă că Gabriela Firea nu cunoaşte nevoile reale ale cetăţenilor din Bucureşti. (…) Subvenţionarea integrală a preţului călătoriei nu va face decât să înrăutăţească situaţia RATB şi calitatea acestui serviciu public, în detrimentul pasagerilor”, se arată într-un comunicat de presă emis de USB.

De asemeni, Uniunea Salvați Bucureștiul este de părere că cea mai bună soluție pentru îmbunătățirea transportului urban este transformarea RATB din regie autonomă în societate comercială, fapt care ar putea să ofere acces edilului la fonduri europene nerambursabile. USB mai precizează că cetățenii nu folosesc transportul în comun, într-un număr atât de mare, deoarece se simt descurajați de calitatea serviciilor și condițiile deplorabile în care se află autobuzele și tramvaiele.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate