Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

V-aţi întrebat cum se pot face bani din mediul online? Afla cum poti castiga bani pe retelele de socializare

in Informatica

Probabil mulţi dintre voi v-aţi întrebat cum se pot face bani din mediul online, dar mai ales pe rețelele sociale. La fel cum, probabil, în ultimii ani aţi auzit mai multe poveşti despre anumite persoane care au avut câştiguri de milioane de dolari anual doar din Youtube, Twitter sau Facebook.

Mai nou, o altă sursă profitabilă pentru înrăiţii reţelelor sociale este Instagram. Astfel, Instagram calcă pe urmele reţelelor menţionate mai sus şi oferă utilizatorilor şansa de a câştiga mulţi bani, dacă aceştia sunt faimoşi și au mulţi prieteni, fani.

Instagram este o aplicaţie de fotografii pe internet, care a luat un avânt deosebit, iar în prezent este folosită de milioane de utilizatori de dispozitive mobile. Cei care au peste un milion de followeri pe Instagram pot cere cel puţin 100.000 de dolaricompaniilor care vor să-şi promoveze produsele.

Potrivit Curierului Naţional, care citează din Adage.com, o bloggeriță americană realizează anul venituri cu şase zerouri doar din promovarea anumitor branduri.

Danielle Bernstein se numeşte bloggerița, care încasează sume de 5.000 şi 15.000 de dolari pentru fiecare poză a unui brand publicată pe contul ei de Instagram. Povestea americancei este uimitoare. Danielle, bloggeriță de modă, are doar 22 de ani și a ajuns să aibă 994.000 de followeri pe Instagram ce-i aduc venituri anuale uriaşe. Danielle poate ajunge să ceară şi 100.000 de dolari pentru fiecare postare publicitară de pe contul ei. Însă pentru aceasta, fata trebuie să treacă pragul de 1 milion de „urmăritori„.

Aceasta nu e singură poveste de milioane de dolari din mediul social. Probabil aţi auzit deja de suedezul care a ajuns cel mai popular pe Youtube, cu contul său PewDiePie. Tânărul se află în top cu peste 36,7 milioane de abonaţi şi 2.380 de clipuri publicate, care au strâns milioane de vizualizări. Astfel, se speculează că suedezul a obţinut venituri de 8 milioane de dolari din reclamele comandate de companii pe canalul său de Youtube.

Facebook şi Twitter sunt alte reţele sociale care le-a permis utilizatorilor faimoşi să scoată bani, însă, ce trebuie să mai ştiţi, este faptul că alte două platforme au apărut în mediul online ce tind să aibă un succes uriaş. Este vorba de Vine și Snapchat, iar cei care, deja, au conturi pe aceste platforme şi,  ştiu cum să fie în centru atenţiei ar putea să fie următorii de pe lista marilor companii interesate să-şi facă publicitate.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Informatica

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate