Va mai amintiți de MICUL HERCULE? Iată ce îi poate aduce moartea

in Articole

Tatal lui Giuliano Stroe, căruia i se mai spune “Micul Hercule”, sustine ca apa pe care o bea fiul sau duce la moarte sigura. Bărbatul a postat pe pagina sa de Facebook mai multe documente, si spune ca acestea dovedesc cele spuse de el.

maxresdefault (1)

Conform rnl.ro, tatal micului Hercule a facut analiza apei potabile, dupa care a facut publice rezultatele. “Acesta este testul apei de la retea ,facut intr-un de laborator specializat .Am platit 208 Ron din buzunarul meu ,ca sa-i demonstrez domnului Primar al Comunei Corbu ,ca dansul ne furnizeaza apa de baut care ne duce la moarte sigura. Aceasta apa are un Ph de 16.59 !!!! si este extrem de ridicat ,asta inseamna ca aceasta este o apa foarte dura,care inbolnaveste rinichii,inima,ficatul si splina. Sper sa se simta vinovat pentru ca ne furnizeaza apa pentru baut cu calitati de irigat campurile. Corpul uman este in gradul de a suporta o apa cu un Ph nu mai ridicat de 9,5 si un minim de 6,0.
-Primaria trebuie sa monteze un dedurizator industrial la statiile de pompare,pentru apa potabila, in cel mai scurt timp posibil si asta pentru sanatatea cetatenilor din comuna.
„, a scris tatal lui Giulliano Stroe pe pagina sa de Facebook. 

Iata mai jos rezultatul analizei apei pe care Micul HERCULE o bea.

micul-hercule

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*