Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Vacaroiu l-a turnat pe premier! Ponta are zilele de libertate numarate!

in Politic
Victor Ponta are zilele numărate la Palatul Victoria dar și cele de libertate. Nicolae Văcăroiu l-a turnat pe premier pentru guvernarea penală pe care o duce din 2013 încoace
 
Curtea de Conturi a ajuns la concluzia că din 2013, premierul Victor Ponta folosește fondul de rezervă al țării în alt scop decât cel pentru care a fost creat. Opoziția face în acest moment demersuri, anchetând printr-o comisie specială neregularitățile pe care premierul Victor Ponta le-a tot perpetuat de când a ajuns la putere. Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a declarat că se va ancheta și proasta gestionare a proiectului de autostradă Comarnic-Brașov.
Nicu Văcăroiu nu se bagă însă în Parlament, pentru că, așa cum știm, comisiile de anchetă din Parlament nu fac decât să îngroape problemele. Acesta nu a făcut decât să furnizeze documentele și informațiile necesare Direcției Naționale Anticorupție și organelor capabile să ia decizii în legătură cu furăciunea pe care Ponta o tot face din 2012, de când a ajuns premier.
sursa: http://turnul.blogspot.ro
Daniel Sebastian Yaskin Lafayette
Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate