Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Vampirul şi mai gheu

in Diverse

Vampirul şi mai gheu

Am stat să analizez 4 serii de cărţi cu vampiri, pentru că eu sunt un bastard lipsit de ocupaţii care nu are nimic mai bun de făcut, şi am observat gradul de poponărie al vampirilor din fiecare carte. Cu o stupoare de m-aş fi căcat pe mine dacă nu tocmai m-aş fi fost căcînd cu 10 minute inainte de a mă apuca de această ocupaţie, am observat că, cu cît îs mai poponari vampirii, cu atît au mai mult succes!

Atenţie, nu cînd zic poponărie sau gheială, nu mă refer la homosexualitate. Homosexualitatea e un lucru care nu mă deranjează cu nimic. Freddie Mercury era homosexual. Se futea în cur. Era un tip ok. Poponăria e complet altceva decît homosexualitatea. E actul acela de a te comporta ca o dameză, ca o pizdă proastă. Nu are nicio legătură cu atracţia faţă de acelaşi sex. Poponăria e atunci când te dai interesant. Când atragi atenţia excesiv prin gesturi, îmbrăcăminte, mod de a vorbi, etc. asupra persoanei tale, căreia îi dai mai mai multă importanţă decât are cu adevărat. Gen Tudor Chirilă, care probabil nu o ia la lorgean de la băieţi dar poate fi acuzat oricând de gravă poponărie. Poponărie e orice comportament care atrage nejustificat atenţia oamenilor din jur. Care este făcut cu scopul de a-i face pe ăia să se gândească „mamă ce tare e ăsta!” dar care de fapt îi face să gândească „mamă ce gheu strident e poponarul ăsta…”

În acest sens vampirii de care vorbesc sunt nişte ghei, în special cei ai lui Stephenie Meyer, o mormoană infectă căreia merită să îi bagi pula sculată pe gât în timp ce îi dai pumni în tâmplă. Nici măcar nu o să încerc să justific de ce cărţile acesteia sunt o vomă literară ce face de ruşine actul de a scrie şi singurul scop al lor în univers este să umecteze chizdârci de 13 ani. E irelevant.
poponarie vampiri
Relevant e că, cu cît faci nişte vampiri mai ghei, cu atât ai mai mult succes la umectat pizdulici subdezvoltate (vezi graficul, probabil de primii 2 autori nici n-aţi auzit). Şi dacă faci asta ai succes. Ajungi să tragi băşini prin mătase. Să te freci pe burtă cu banii. De aceea AM HOTĂRÎT EU SĂ FAC NIŞTE VAMPIRI ŞI MAI GAY! Aşa că am refăcut puţin din viitoarea mea carte cu vampiri. Am umblat la personajul principal, vampirul Manole, să-l fac mai de succes.

Vampiri. Cartea I: Vampirismul Vampirilor (varianta cu 60% mai ghei şi cu 90% mai scurtă că ştiu să prind esenţa)

– Eugena, trebuie să îţi zic ceva… bengăni el, arătând total fabulos.
– Spune, Manole! Sughiţă ea, rămânînd cu gura deschisă.
– Eu sunt.. vampir…. Dar stai liniştită! Nu omor oameni! Familia mea de vampiri a găsit un înlocuitor pentru sîngele uman. Noi sugem frişcă! Unul de pe celălalt! Altfel nu merge! Dar sugînd frişcă unul de pe celălalt ne păcălim instinctul de vampir şi în acelaşi timp frişca are nutrimente!
– Şi ce altceva mai faceţi voi, vampirii, Manole?
– Păi de cîte ori ne băşim răsare un curcubeu.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate