Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Vară plină de distracţii în Bucureşti. Află programul evenimentelor

in Evenimente

Primăria Capitalei anunţă veşti bune pentru bucureşteni pentru următoarele două luni de vară şi distracţii. Parcul Cişmigiu găzduieşte o serie de activităţi şi evenimente în aer liber pentru cei mari şi cei mici. Între 1 iulie şi 31 august, puteţi să vă bucuraţi de a doua ediţie a evenimentului „Copacul cu Cărţi”.  Peste 150 de romane şi publicaţii sunt puse în mod gratuit la dispoziţia vizitatorilor între orele 17:00 – 22:00 în timpul săptămânii, iar în weekenduri între orele 10:00 – 22:00 în zona de lectură, relaxare și muzică ambientală.

Pe lângă lectura în aer liber, programul evenimentului Copacul cu Cărţi cuprinde şi o serie de ateliere pentru copii (în fiecare sâmbătă şi duminică de la ora 10:00), prin care aceştia vor explora lumea origami şi vor păşi în universul personajelor de poveste preferate.

Nici adulţii nu sunt uitaţi. Toţi sunt invitaţi la o serie de workshop-uri practice şi creative, precum cel de Fashion – „Dress for success” (3 și 9  iulie – ora 18:30), unde vor afla despre cum  pot folosi hainele ca pe un instrument al exprimării personalității si atelierul Idei Cusute (2 iulie – ora 18:30).

Cei dornici de mişcare sunt aşteptați pe 5 iulie si  pe 12 iulie  în intervalul orar 18:00 – 19:00, la cursuri de auto-apărare Krav Maga – sistem de luptă derivat din metoda militară folosită de forţele speciale israeliene sau cele de Tai Chi. Iubitorii de teatru sunt invitați pe 10 și 11 iulie la Festivalul de Teatru Dell’ Arte ce va avea loc de la orele 20:00.

Din distracţiile verii în parcul Cismigiu nu lipseste nici muzica, serile de weekend (începând cu ora 19:00) sunt dedicate sesiunilor Live de DJ şi saxofon cu ArtHitEctronic & Friends, show-urilor de improvizaţie şi concertelor de pian cu Flavian Chitic şi Denisa Bozoancă.

Parcul Cişmigiu este situat în centrul oraşului Bucureşti şi este cea mai veche gradină publică din capitală. Parcul are o suprafaţă de cca 15,59 ha şi le oferă celor care îl vizitează şi alte atracţii. Puteţi să vă plimbaţi prin Grădina de trandafiri, prin Rondul Roman sub formă de bulingrin, cu trepte pe aleea circulară. Nu uitaţi însă nici de Foişorul Fanfarei, locul unde au loc concerte de fanfară, muzică clasică şi populară, Lacul unde se pot face plimbări cu barca, Colţul şahiştilor, Colţul Copiilor şi Izvorul lui Eminescu.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate