Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Vedete cu origini…româneşti

in ShowBiz

Străbunica actriţei Natalie Portman s-a născut la Rădăuţi. Era spion pentru serviciile secrete britanice şi a călătorit mult prin Europa.

natalie-portman-1

Dustin Hoffman are şi el rădăcini în România. Mama sa, româncă, s-a căsătorit cu tatăl său, ucrainean, şi au emigrat în SUA înainte de naşterea actorului.

dustin-hoffman

Lauren Bacall a scris în autobiografie că mama sa, Natalie Weinstein, era născută în Romania şi se numea, de fapt, Bacalu. A emigrat când Lauren era foarte mică.

mtiwnja4njmznzmxmzg0odq0

Harvey Keitel s-a născut în Statele Unite, dar mama lui, lângă Brăila. La o gală de strângere de fonduri pentru oamenii sărmani din România, un jurnalist l-a întrebat pe actor de ce a ţinut să participe. Fiindcă mi-a spus mama, a venit răspunsul.

Harvey Keitel at arrivals for 25th Gotham Independent Film Awards, Cipriani Wall Street, New York, NY November 30, 2015. Photo By: Derek Storm/Everett Collection
ŞTIAI CĂ?

Anul trecut, celebrul Jamie Oliver a îngroşat conturile imperiului său gastronomic cu încă trei milioane de lire sterline. Doar din emisiuni TV şi vânzarea de cărţi a făcut un milion! Restul banilor sunt profitul lanţului de restaurante pe care le detţine. Vorbăreţul bucătar are o avere de 160 de milioane.

Jamie Oliver

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate