Vei ramane surprins! Functioneaza cu adevarat! Poți citi fără ochelari, chiar dacă ai probleme de vedere.

in Articole

Cu totii avem cateodată momente in care nu putem citi, fie că suntem obositi, fie că avem probleme de vedere si nu avem ochelarii la indemana, insa de acum inainte nu mai trebuie sa va agitati iar acest lucru nu va mai fi o problema!

Ceea ce vei afla in acest articol practic te va face sa incerci si tu imediat aceasta tehnica si te asigur ca vei ramane destul de surprins de faptul ca functioneaza cu adevarat. Acest truc va ajuta chiar si persoanele care au grave probleme de vedere. Exista o modalitate usoara de a-ti concentra ochii pentru a face o imagine mult mai clara. Este atat de simplu si nu necesita decat sa faci o gaura mica, cu mana, si sa privesti prin ea.

Formează o fantă între degetul gros și arătător, cât mai mică și apropie ochiul de ea. Privește, reglând un pic distanța în sensul că apropii sau distanțezi ușor ochiul de acea fantă deschisă de degetele tale.  Te apropii sau distanțezi și de coala de hârtie, până descoperi punctul ideal. Vei reuși să vezi litere pe care nu le vedeai.Succes!

http://www.secretele.com, articol de Cristian Iacov

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.