Vei ramane uimit! O tânără a devenit VIRALĂ pe internet după ce a cântat piesa „Listen” a lui Beyonce

in Video

O mamă a făcut senzaţie pe internet după ce a interpretat piesa „Listen” a lui Beyonce, în timp ce se relaxa pe canapea, împreună cu fetiţa ei. Tânara a fost înregistrată de mama ei, care a postat filmarea pe Facebook.

Interpretarea lui Kerrie Ann Lomas, în vârstă de 26 de ani, a obţinut aproape un milion de vizualizări, scrie Daily Mail.

Femeia a fost înregistrată de mama ei, care a postat filmarea pe Facebook.

Tânăra mămică a fost, ulterior, copleşită de mesaje din partea oamenilor care îi lăudau vocea şi talentul.

Acum, între o repriză de schimbat scutece şi hrănit copiii, femeie preia cerinţe muzicale de la mămicele de pe Facebook şi înregistrează melodiile.

Între piesele cântate de Kerrie Ann, se numără Falling, de Alicia Keys, Love Yourseld-Justin Bieber şi Because you loved me, Celine Dion.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.