Verdict dur al medicilor pentru Ionuț Iftimoaie: „Fătul este mort

in ShowBiz

Astăzi, Ionuț Iftimoaie împlinește 37 de ani, și a făcut publică povestea emoționantă a nașterii lui, un caz cutremurător.

11954625_913860918668524_7010003612698367067_n

Cu o familie fericită, tată a patru copii, cu o situație financiară bună, Ionuț Iftimoaie spune că toate acestea nu ar fi fost dacă mama lui ar fi ascultat în urmă cu 37 de ani sfatul medicilor. Aceștia i-au recomandat să renunțe la sarcină pentru că „fătul este mort” scrie libertatea.ro

„26 august 1978 ora 17,15 maternitatea din Comănești ,4,600kg , nota ?După o sarcină în care doctorii, în mai multe rânduri au sfătuit-o pe mama să avorteze (avortul era posibil doar cu semnatura tov. medic) pentru că „fătul este mort”..mama, femeie cu credință în Dumnezeu..a mers înainte…și astăzi se împlinesc 13505 zile…37 de ani de când mă bucur de VIAȚĂ! Nu a fost numai roz…a fost și gri și mai ales foarte mult negru…am trecut prin multe..la fel ca voi..deși ,situații poate diferite…însă, am reușit așa cum și TU poți s-o faci ! Dacă am putut eu…cu siguranță poți și tu!Astăzi fac un rezumat..și mă simt împlinit…tot astăzi se împlinesc 9 ani de când Dumnezeu m-a binecuvântat cu o soție extraordinară pe care o iubesc foarte mult!Familia, copiii..câțiva prieteni adevărați (mai puțini decât speram) și voi…. mă faceți să mă simt un bărbat împlinit! Astăzi e o zi specială..și nu pentru că este ziua mea…ci pentru că este o noua zi de care TREBUIE să ne bucurăm ! Vă pup !”, a notat Iftimoaie pe contul lui de socializare, iar mesajul său a adunat mulțime de like-uri. Sportivul a devenit anul acesta din nou tată și spune că este foarte fericit alături de cei dragi. În prima parte a anului a participat la un show de televiziune, care i-a adus nu numai bani, dar și multe simpatii în rândul publicului.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*