Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

VESTE-BOMBA DIN MEDICINA ! Ce boală gravă anunță chelia în cazul bărbaților ?

in Sanatate

Un nou studiu publicat în Journal of Clinical Oncology sugerează că chelia poate fi un prim semn al cancerului de prostată. Cercetarea a fost prezentată recent de Institutul American de Cercetare a Cancerului din Philadelphia. Studiul a inclus mai mult de 4000 de bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 74 de ani.

Informațiile medicale ale participanților au fost analizate de dermatologi. Voluntarii au fost împărțiți în trei categorii: fără chelie, cu chelie minimă, cu chelie moderată și severă.

Rezultatele au arătat că bărbații, indiferent de gradul de chelie, erau cu 56% mai predispuși să moară din cauza cancerului de prostată în următorii 21 de ani. Cei cu chelie moderată erau cu 83% mai la risc.

Cercetătorii nu pot determina o relație cauză-efect între chelie și cancerul de prostata, însă. Dar se pare că poate fi din cauza nivelului crescut de hormoni masculini, cum ar fi testosteronul, potrivit doctorulzilei.ro.

În cancerul de prostată, testosteronul este cunoscut a fi unul dintre factorii care conduce la dezvoltarea bolii. citeste mai mult aici

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Sanatate

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate