Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

VESTE BUNĂ pentru TOȚI PENSIONARII cu venituri mici. Azi s-a anunțat!

in Stiri online

Toți pensionarii cu venituri sub 1.500 de lei ar putea merge la tratament cu bani puțini. Aleșii lucrează la o lege care să le permită bunicilor noștri să își cumpere bilet la jumătate de preț într-o stațiune din țară. Acest lucru se întâmplă și acum, doar că pe principiul ”primul venit, primul servit”.

An de an, la casele de asigurări sunt cozi kilometrice făcute de pensionarii care vor un bilet redus într-o stațiune. Foarte puțini dintre aceștia reușesc să pună mâna pe un bilet de tratament, întrucât, în România se aplică sistemul ”primul venit, primul servit”, fapt care-i lasă pe mulți dintre ei fără posibilitatea de a beneficia de tratament într-o stațiune din țară.

Pentru a facilita aceesul la tratament sau relaxare, aleșii se gândesc ca toți pensionarii cu venituri mici să poată beneficia de reducere la biletele de tratament sau recreere în stațiunile din România. Astfel, în Parlament se pregătește o lege conform căreia toți pensionarii cu venituri mici să aibă acces la o vacanță subvenționată.

”Sunt zeci de mii de pensionari care nu au cum să meargă măcar o zi într-o stațiune, pentru că nu au bani. Au o pensie de mizerie. Cred că e corect să le dăm acestora posibilitatea să se bucure de ceea ce au muncit. Iar o reducere de 50 la sută pentru cei care nu își permit să meargă într-o stațiune la recuperare, ori la tratament e un efort infim pentru statul român”, ne-a spus unul dintre parlamnentarii care lucrează la lege.

Nu toți pensionarii vor putea beneficia însă de această lege, ci doar cei care un venit de sub 1.500 de lei. Aleșii consideră că acei pensionari care au venituri peste această sumă își pot permite un concediu sau o cură de tratament, fără a fi nevoie să fie protejați de statul român.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate